Recent Nieuws

Vacature: BOA | Utrecht

Vacature: BOA | Utrecht

✔ Gemeente Utrecht
✔ Soort dienstverband: 1 jaar (verlenging bij geschiktheid)
✔ Aantal uren: 36
✔ Salaris: €18140 – €2904

Help jij mee om de leefbaarheid en veiligheid van Utrecht te vergroten? Wij zijn op zoek naar meerdere BOA’s. Ben jij toegankelijk en ga je graag in gesprek om samen tot een oplossing te komen? Beschik je over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en goede gespreksvaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature BOA Regio Twente

Vacature BOA Regio Twente

– Regio: Twente
– Soort dienstverband: 6 maand met mogelijk verlenging
– Aantal uren: 36 uur per week
– Salaris: Min 2110 Max €2986,- CAR-UWO

Voor een gemeente in de regio Twente zijn wij op zoek naar een doortastende en enthousiaste integraal handhaver met enige ervaring die op zoek is naar een uitdagende nieuwe job!

Must read: sollicitatietips!

Must read: sollicitatietips!

Google eens je eigen naam. Tegenwoordig laten we allen een behoorlijk spoor na op het internet. Je potentiële werkgever doet dit ook. Wil je echt die foto bij de harde kern van je voetbalclub delen? Of die foto dat je beschonken boven op een auto staat? 😏- Hoe zien...

Vacature: BOA | Oost Gelre

Vacature: BOA | Oost Gelre

✔ Regio: Oost Gelre
✔ Soort dienstverband: 6 maand(verlenging mogelijk)
✔ Aantal uren: 24
✔ Salaris: €2017 tot €3591

Help jij mee om de leefbaarheid en veiligheid in Oost Gelre en omgeving te vergroten? Ben jij toegankelijk en ga je graag in gesprek om samen tot een oplossing te komen? Beschik je over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en goede gespreksvaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature BOA | Gelderland

Vacature BOA | Gelderland

✔ Regio: Gelderland
✔ Soort dienstverband: fulltime of parttime
✔ Aantal uren: in overleg
✔ Salaris: tot €3176 Schaal 7 (bij een volledig dienstverband)

Ben jij op zoek naar uitdaging en goede arbeidsvoorwaarden?
Voor wisselende opdrachtgevers in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een doortastende en enthousiaste integraal handhaver die op zoek is naar een uitdagende nieuwe job! Met veel ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling?

Goed werk verricht maar toch…….

Goed werk verricht maar toch…….

Goed werk verricht maar toch……. Het opmaken van een proces-verbaal kan het gevolg zijn van een geconstateerde overtreding, verrichte aanhouding of relaas van bevindingen. Een belangrijk document dat de basis vormt voor het verdere strafproces/vervolging.  In de...

Vacature open sollicitatie BOA

Vacature open sollicitatie BOA

Ben jij een enthousiaste handhaver die op zoek is naar een uitdagende nieuwe job? Met veel ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Lees dan snel verder want wij zijn voor diverse partijen/gemeenten op zoek naar BOA’s!

Vacature BOA in opleiding HTV

Vacature BOA in opleiding HTV

Buitengewoon BOA is op zoek naar studenten die de opleiding Handhaver, Toezicht en Veiligheid (HTV) hebben afgerond of in de afrondende fase van hun opleiding zitten. Nu je klaar bent met je studie ben je vast op zoek naar een baan. Dat is nog niet zo gemakkelijk. Vaak wordt om werkervaring gevraagd. Buitengewoon BOA helpt je aan een eerste baan. We zoeken BOA’s die net even wat meer kunnen en willen.