Recent Nieuws

Vacature: BOA | Borne

Vacature: BOA | Borne

✔ Regio: Borne
✔ Soort dienstverband: Parttime
✔ Aantal uren: 32
✔ Salaris: €2170 tot €3176 Schaal 7 (bij een volledig dienstverband)

Help jij mee om de leefbaarheid en veiligheid in Borne te vergroten? Ben jij toegankelijk en ga je graag in gesprek om samen tot een oplossing te komen? Beschik je over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en goede gespreksvaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature: BOA | Utrecht

Vacature: BOA | Utrecht

✔ Gemeente Utrecht
✔ Soort dienstverband: 8 maand (verlenging bij geschiktheid)
✔ Aantal uren: 36
✔ Salaris: €1900 – €2904

Help jij mee om de leefbaarheid en veiligheid van Utrecht te vergroten? Wij zijn op zoek naar meerdere BOA’s. Ben jij toegankelijk en ga je graag in gesprek om samen tot een oplossing te komen? Beschik je over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en goede gespreksvaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature: BOA | Amstelveen

Vacature: BOA | Amstelveen

✔ Regio: Amstelveen
✔ Soort dienstverband: 6 maand (verlenging bij geschiktheid)
✔ Aantal uren: 36
✔ Salaris: €2022 – €2904

Help jij mee om de leefbaarheid en veiligheid van Amstelveen te vergroten? Wij zijn op zoek naar 2 BOA’s die toegankelijk zijn en graag het gesprek aangaan om tot een oplossing te komen? Beschik je over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en goede gespreksvaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature: BOA Emmeloord

Vacature: BOA Emmeloord

✔ Regio: Noordoostpolder (Emmeloord)
✔ Soort dienstverband: 3-12 maand in overleg (verlenging bij geschiktheid)
✔ Aantal uren: 36
✔ Salaris: €2022 – €2904 (bij een volledig dienstverband)

Help jij mee om de leefbaarheid en veiligheid van de gemeente Noordoostpolder te vergroten? Wij zijn op zoek naar 2 BOA’s. Ben jij toegankelijk en ga je graag in gesprek om samen tot een oplossing te komen? Beschik je over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en goede gespreksvaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature: Senior BOA Amstelveen

Vacature: Senior BOA Amstelveen

✔ Regio: Amstelveen
✔ Soort dienstverband: 6 maand (verlenging bij geschiktheid)
✔ Aantal uren: 36
✔ Salaris: €2261 – €3591Schaal 7 (bij een volledig dienstverband)

Help jij mee om de leefbaarheid en veiligheid van Amstelveen te vergroten? Wij zijn op zoek naar een senior BOA die reeds heeft aangetoond uitstekend jonge HTV’ers te kunnen begeleiden in hun professionele ontwikkeling. Ben jij toegankelijk en ga je graag in gesprek om samen tot een oplossing te komen? Beschik je over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en goede gespreksvaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature BOA | Gelderland

Vacature BOA | Gelderland

✔ Regio: Gelderland
✔ Soort dienstverband: fulltime of parttime
✔ Aantal uren: in overleg
✔ Salaris: tot €3176 Schaal 7 (bij een volledig dienstverband)

Ben jij op zoek naar uitdaging en goede arbeidsvoorwaarden?
Voor wisselende opdrachtgevers in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een doortastende en enthousiaste integraal handhaver die op zoek is naar een uitdagende nieuwe job! Met veel ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling?

Goed werk verricht maar toch…….

Goed werk verricht maar toch…….

Goed werk verricht maar toch……. Het opmaken van een proces-verbaal kan het gevolg zijn van een geconstateerde overtreding, verrichte aanhouding of relaas van bevindingen. Een belangrijk document dat de basis vormt voor het verdere strafproces/vervolging.  In de...

1,5 miljard ! Hoera …….

1,5 miljard ! Hoera …….

1,5 miljard ! Hoera ……. Zo lees ik in een bericht op teletekst. Onder andere bedoeld als steunpakket voor de boa’s. Dat klinkt mooi. Zit ook wel iets van waardering in. Het waren uiteindelijk letterlijk en figuurlijk de afgelopen tijd wel tropen maanden. Er werd veel...

“Vooruit kijken “

“Vooruit kijken “

“Vooruit kijken “ Dat is in deze tijden erg moeilijk. Velen wagen zich er niet aan. Dat is op zich wel verstandig. Het lijkt er op of we langzaam de goede kant op gaan. Dat maakt dat we toch weer plannen maken voor de na de crisis. De verwachting is niet dat van de...

Tijd voor her – positionering van de BOA!?

Tijd voor her – positionering van de BOA!?

Tijd voor her - positionering van de BOA!? Nog niet eerder heeft de BOA zo in het nieuws gestaan als tijdens de Corona crisis. Het maakt heel duidelijk in welk gedeelte van het publieke domein de BOA acteert. Echter de momenten waarmee de BOA telkens in het nieuws...

Vacature BOA Regio Twente

Vacature BOA Regio Twente

– Regio: Twente
– Soort dienstverband: 1 jaar met mogelijk verlenging
– Aantal uren: 36 uur per week
– Salaris: Max €2986,- CAR-UWO

Voor de regio Twente zijn wij op zoek naar een doortastende en enthousiaste integraal handhaver die op zoek is naar een uitdagende nieuwe job!

Vacature open sollicitatie BOA

Vacature open sollicitatie BOA

Ben jij een enthousiaste handhaver die op zoek is naar een uitdagende nieuwe job? Met veel ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Lees dan snel verder want wij zijn voor diverse partijen/gemeenten op zoek naar BOA’s!

Vacature BOA in opleiding HTV

Vacature BOA in opleiding HTV

Buitengewoon BOA is op zoek naar studenten die de opleiding Handhaver, Toezicht en Veiligheid (HTV) hebben afgerond of in de afrondende fase van hun opleiding zitten. Nu je klaar bent met je studie ben je vast op zoek naar een baan. Dat is nog niet zo gemakkelijk. Vaak wordt om werkervaring gevraagd. Buitengewoon BOA helpt je aan een eerste baan. We zoeken BOA’s die net even wat meer kunnen en willen.