Onze Diensten

Voor u gemaakt want.. flexibiliteit, Kwalitatieve BOA’s en complete ontzorging is waar wij voor staan!

   Detachering

Als gemeente, vervoersbedrijf, landschap of andere organisatie werkt u in een omgeving waar leefbaarheid en veiligheid een thema is dat steeds belangrijker wordt. U stelt hoge professionele en kwalitatieve eisen aan uw werk, en verwacht dat de mensen die bij u werken dit ook uitstralen. U wilt niet zomaar een BOA, maar iemand met directe parate kennis en de juiste instelling. Iemand die helemaal bij u past. Maar hoe zorgt u ervoor dat de echte uitblinkers voor u kiezen, in een markt waarin de vraag naar hoog opgeleide BOA’s steeds groter wordt? Heel eenvoudig: u schakelt Buitengewoon BOA in. 

   Werving & Selectie

Buitengewoon bekwaam…

Door de persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid van ons team dringen wij snel door tot de kern van uw vraag. Wij kijken daarbij goed naar uw specifieke behoefte, uw organisatie en organisatiecultuur. Passend bij die kern zoeken wij de juiste professional. We zullen actief zelf op zoek gaan naar de voor u beste kandidaat binnen en buiten ons bestaande netwerk. Daarnaast zullen we uw vacature online veel aandacht geven via verschillende vacaturebanken en social media. Wij werken op basis van no cure no pay en onderscheiden ons door persoonlijke aandacht, maatwerk en after sales service. 

   Advisering

Toezicht en handhaving… wij weten waar we over praten

Bij het oprichten en/of onderhouden van een eigen handhavingsdienst komt het één en ander kijken. Zo vraagt het ontwikkelen van een handhavingsdocument en de uitvoering hiervan om de nodige expertise.

 Zaken die daarbij aandacht verdienen zijn bijvoorbeeld:

 • Op welke thema’s wil ik handhaven?
 • Hoeveel BOA’s moet ik inzetten?
 • Hoe is de digitale omgeving georganiseerd?
 • Hoe zit het met de opleidingen en de domeinen?
 • Hoe verhouden we ons tot onze netwerkpartners?
 • Wat is informatie-gestuurd werken?

 Wij hebben deze expertise voor u in huis.

     Opleiding

  Het opleiden van mensen die werken als toezichthouder/BOA in het publieke domein is een onlosmakelijk deel van Buitengewoon BOA. Het zit in ons DNA. Vele jaren ervaring hebben ons geleerd wat BOA’s allemaal nodig hebben om hun taken op de best mogelijke manier te kunnen uitoefenen. Van de noodzakelijke basiskennis tot hele specifieke taakgerichte onderdelen. Dit heeft geresulteerd in een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden.

  Daarbij houden wij voortdurend de vinger aan de pols als het gaat om nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen. De impact van deze ontwikkelingen op het werk van de BOA integreren wij meteen in de bestaande opleidingen. Ook ontwikkelen we nieuwe opleidingen op bijzondere en actuele deelgebieden.