Team Buitengewoon BOA

Onze missie

Buitengewoon BOA stelt zich ten doel om buitengewoon goed geschoolde BOA’s, op een flexibele manier inzetbaar te maken voor werkgevers. Zij kunnen op detacheringsbasis of onder eigen contract gebruik maken van BOA’s, maar ook gebruik maken van de uitgebreide opleidingsmogelijkheden, zodat ze hun huidige medewerkers qua kennis en kunde kunnen ‘upgraden’ en voorzien van de laatste informatie op het gebied van wet- en regelgeving.

Pijlers waarop het beleid van Buitengewoon BOA berust:

  • Snel de JUISTE kandidaat kunnen leveren
  • Flexibel inzetbare werknemers leveren
  • Flexibiliteit qua contractvorm en duur
  • Ontzorging van de opdrachtgever (payroll)
  • Kennis vermeerdering en verdieping
  • Vriendelijke, snelle en persoonlijke manier van zaken doen
  • Inspelen op actuele vragen d.m.v. maatwerkoplossingen
  • Maar vooral: kandidaten leveren die buiten gewoon hun werk doen en bovendien buitengewoon goed in het team van de opdrachtgever passen!

Pascal Pijnappel

Pascal is volhardend, creatief en heeft oog voor de hele organisatie. Tijdens zijn arbeidsverleden in sales & marketing heeft hij vanaf de grond exportonderdelen in de voedingsindustrie succesvol vorm gegeven. Door zijn empathisch vermogen en organisatiesensitiviteit komt hij snel tot de kern van een probleem. Bij Buitengewoon BOA kunt u bij Pascal terecht voor alles wat met detachering te maken heeft.

E-mail: pascal@buitengewoonboa.nl

Henk Hoek

Henk werkte 30 jaar bij de politie op verschillende posities, waaronder officier van dienst en hulpofficier van justitie. Hij werkt onder meer als freelance docent aan de School voor Hogere Politiekunde en helpt gemeenten bij het inrichten van hun handhavingsdienst. Bij Buitengewoon BOA is Henk het eerste aanspreekpunt voor advisering.

E-mail: henk@buitengewoonboa.nl

Dick Koster

Dick was al tijdens zijn carrière bij de politie betrokken bij het opzetten van de SPV, dat toen nog Politie Vormingscentrum heette. Als docent en later twintig jaar als directeur maakte hij van SPV één van de meest toonaangevende opleidingsinstituten van Nederland op het gebied van veiligheid. In 2018 gaf hij het directiestokje van SPV over aan Armand van Bercheycke. Dick is sindsdien bij SPV betrokken als adviseur opleidingen. Ook bij Buitengewoon BOA is Dick het eerste aanspreekpunt voor opleidingen.

E-mail: dick@buitengewoonboa.nl

Janet van Buel

​Janet heeft 20 jaar gewerkt bij de politie in diverse functies en rollen. Zo heeft zij de recherchekundige opleiding gedaan en werkte zij als hulpofficier van justitie in Rotterdam. Sinds 2020 werkt zij als extern docent opsporing aan de politieacademie. Tevens verzorgt zij diverse cursussen waaronder de BOA Basisopleiding.  

Janet is doortastend, creatief en heeft een klantgerichte instelling. Janet is verantwoordelijk voor de klantencontacten en streeft ernaar duurzame en waardevolle relaties met de opdrachtgevers op te bouwen, waarbij de behoefte van de klant de hoogste prioriteit heeft.

Bij BuitengewoonBOA is zij het aanspreekpunt voor zowel de handhavingsdiensten als toekomstige BOA professionals.

E-mail: janet@buitengewoonboa.nl