Team Buitengewoon BOA

Onze missie

Buitengewoon BOA stelt zich ten doel om buitengewoon goed geschoolde BOA’s, op een flexibele manier inzetbaar te maken voor werkgevers. Zij kunnen op detacheringsbasis of onder eigen contract gebruik maken van BOA’s, maar ook gebruik maken van de uitgebreide opleidingsmogelijkheden, zodat ze hun huidige medewerkers qua kennis en kunde kunnen ‘upgraden’ en voorzien van de laatste informatie op het gebied van wet- en regelgeving.

Pijlers waarop het beleid van Buitengewoon BOA berust:

  • Snel de JUISTE kandidaat kunnen leveren
  • Flexibel inzetbare werknemers leveren
  • Flexibiliteit qua contractvorm en duur
  • Ontzorging van de opdrachtgever (payroll)
  • Kennis vermeerdering en verdieping
  • Vriendelijke, snelle en persoonlijke manier van zaken doen
  • Inspelen op actuele vragen d.m.v. maatwerkoplossingen
  • Maar vooral: kandidaten leveren die buiten gewoon hun werk doen en bovendien buitengewoon goed in het team van de opdrachtgever passen!

Pascal Pijnappel

Pascal is volhardend, creatief en heeft oog voor de hele organisatie. Tijdens zijn arbeidsverleden in sales & marketing heeft hij vanaf de grond exportonderdelen in de voedingsindustrie succesvol vorm gegeven. Door zijn empathisch vermogen en organisatiesensitiviteit komt hij snel tot de kern van een probleem. Bij Buitengewoon BOA kunt u bij Pascal terecht voor alles wat met werving & selectie en detachering te maken heeft.

E-mail: pascal@buitengewoonboa.nl

Dick Koster

Dick is 20 jaar directeur geweest van SPV in Vaassen. Dit instituut verzorgt opleidingen op het gebied van openbare orde en veiligheid, waaronder Boa’s.  In dat kader heeft  Dick veel ervaring  opgedaan met betrekking tot de wijze waarop Boa’s het beste kunnen worden op- en begeleid. Dick is de aangewezen persoon voor al uw opleidingsbehoeften en advies. Dick houdt zich daarnaast met veel plezier bezig met de selectie van kandidaten en het begeleiden van hen  op de werkplek.

E-mail: dick@buitengewoonboa.nl