✔ Gemeente: Hilversum
Soort dienstverband: 6 maand (verlenging mogelijk)
Aantal uren: 36
Salaris: €2666 – €4244

Handhaver Openbare Ruimte BOA (domein 1)

De gemeente Hilversum luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. We helpen hen om oplossingen te vinden. Soms door in coproductie samen te werken. En soms door de regie te voeren. Zo werken we aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds sneller. Van ons wordt verwacht dat wij effectief en tijdig kunnen inspringen op nieuwe eisen en wensen.

Hiervoor hebben we een netwerkorganisatie gebouwd. Daarin werken ruim 600 collega’s aan wat er nodig is voor en in Hilversum. Dat zijn collega’s die hun maatschappelijke betrokkenheid en ambitie kunnen omzetten naar concrete resultaten, waar de stad verder mee kan. Het zijn collega’s die bereid zijn om steeds die extra stap te zetten, ook op de minder gebaande paden. Die anderen – binnen en buiten de organisatie – stimuleren en helpen om hetzelfde te doen. Collega’s die flexibiliteit tonen in houding en gedrag. Die denken en handelen vanuit zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Collega’s die politiek sensitief zijn, inzicht hebben in de processen en hun eigen rol binnen een politiek bestuurlijke omgeving.

Onze kernwaarden: klantgericht werken, initiatief nemen, samenwerken en samenlevingsgericht werken. De rode draad is dat we ons blijven ontwikkelen. Dan zijn we nu, maar ook in de toekomst, toegerust voor de (nieuwe) taken waar we als gemeente voor staan.

Wat ga je doen?
Als BOA Openbare ruimte ga je deel uitmaken van het team Toezicht en Handhaving van de afdeling Publiekzaken. Het huidige team is aan het ontwikkelen en professionaliseren. Er liggen uitdagingen en kansen op het gebied van jeugd(overlast), horecatoezicht, ondermijning en het verhogen van onze dienstbaarheid. Er wordt nauw samengewerkt met collega’s binnen de organisatie maar ook met onze ketenpartners zoals de politie, jongeren- en welzijnsorganisaties en ondernemers in de stad. Hierdoor is jouw werkdag nooit hetzelfde en kun je voor allerlei uitdagende situaties komen te staan. Juist dit afwisselende aspect maakt het werk van een BOA openbare ruimte afwisselend en aantrekkelijk. Binnen het team Toezicht en Handhaving proberen we iedere dag van elkaar te leren om onze aanpak steeds professioneler te maken.

Wie ben jij:

– Een teamplayer die goed kan samenwerken met directe en indirecte collega’s;
– Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– Een ster in het verbaal oplossen van problemen;
– Iemand die steeds vooruit kijkt en oplossingsgericht te werk gaat;
– Iemand die goed kan omgaan met emoties van mensen en heb je inlevingsvermogen;
– Flexibel, we werken immers via een rooster en op onregelmatige tijden;
– Iemand met goede schrijfvaardigheden;
– Fysiek en mentaal weerbaar;
– Actuele kennis van de wet & regelgeving.

Wat bieden wij jou:

 • Bruto salaris: van €2666 – €4244 (voor een 36 urige werkweek), afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld
 • Onregelmatigheidstoeslag en overwerktoeslag
 • Een beschikbaar opleidingsbudget
 • Eindejaarsuitkering
 • Pensioenopbouw
 • Wisselende werktijden (7 dagen per week, onregelmatige diensten).
 • 36 uur per week

 

Wat breng je mee?

 • Minimaal 2 jaar werkervaring als BOA domein 1
 • MBO 3 niveau
 • In bezit zijn van een geldig BOA getuigschrift
 • In bezit van een geldig RTGB certificaat
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Goede sociale vaardigheden, zelfstandig werkend en groot probleemoplossend vermogen
 • Het geen probleem vinden om onregelmatige diensten en in de weekenden te werken
 • Het beheersen van de Nederlandse taal
 • Van onbesproken gedrag zijn. (VOG verklaring kunnen overleggen)
 • In goede fysieke en mentale conditie zijn
 • In het bezit van een Rijbewijs

Over Buitengewoon BOA:

Sinds 2018 is BuitengewoonBOA een detachering en -adviesbureau voor de publieke sector. Onze opdrachtgevers zijn: gemeenten, omgevingsdiensten, e.a. Wij hebben een informele en platte organisatie en werken op basis van gelijkwaardigheid. Kernwaarden van BuitengewoonBOA: Betrouwbaar, Maatschappelijk betrokken, Klantvriendelijk en Servicegericht. Hoe zien onze collega’s en opdrachtgevers ons: Persoonlijk, Betrokken, Informeel, Benaderbaar, Professioneel

Onze missie: Samen de maatschappij vooruithelpen, daar gaat BuitengewoonBOA voor. Met de inzet van onze talentvolle professionals dragen wij bij aan een veiliger en leefbaarder Nederland. Hoe mooi is dat! BuitengewoonBOA heeft een duidelijk maatschappelijk en sociaal karakter, met als doel een duurzame samenwerking met opdrachtgevers en partners om elkaar te versterken door het delen van kennis en kunde.

Interesse in deze functie?

Stuur dan jouw cv naar komwerken@buitengewoonboa.nl of vul onderstaand formulier in. Voor meer informatie kan je telefonisch contact op nemen met ons algemene nummer op 085-0607283 of direct  Pascal Pijnappel 06-36493237

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Share This