Jouw toekomst? Onze aandacht!

 

Werken als BOA of toezichthouder

Heb jij genoeg ‘brains & balls’ om een buitengewone BOA te worden?

Ben je een enthousiaste HTV-er, BOA of gewoon op zoek naar een passende job? Dan ben je bij Buitengewoon BOA aan het goede adres. Wij zijn een landelijk opererende organisatie die werkzoekenden de kans biedt om zich (verder) te specialiseren als toezichthouder of BOA. Het maakt niet uit of je al in deze branche werkzaam bent of niet. Wij kijken wat jouw kennis, opleiding en levenservaring is en naar wat voor soort baan (vast of op detacheringsbasis) jouw voorkeur uitgaat. Vervolgens kijken we welke vaardigheden of kennis je nog mist en spijkeren je snel bij, zodat je aan de slag kunt bij één van onze vele relaties binnen overheid en bedrijfsleven.

Meer dan 50 BOA opleidingen

Opleiden zit in ons DNA…

Het opleiden van mensen die willen werken als toezichthouder/BOA zit letterlijk in ons bloed. Ons team bestaat uit een drietal erkende opleiders met enorm veel ervaring en expertise in dit specifieke vakgebied. Daardoor zien we snel of je beschikt over de juiste kennis en kunnen we je eventueel bijspijkeren als dat nodig is. Doordat wij veel contacten hebben met werkgevers in deze branche, zijn we snel in staat een passende plek voor je te vinden.

Waarom Buitengewoon BOA?

BUITENGEWOON BOA IS EEN SPECIALIST VOOR SPECIALISTEN…

Een goede BOA is een stevige gesprekspartner, weet waarover hij praat, kent de wetten en regels en zorgt voor orde en veiligheid. Kortom: een handhavingsspecialist word je niet zo maar: daar moet je wel wat voor doen. Daarom zet Buitengewoon BOA de opleidingsbehoefte van de handhaver ook centraal. Het is belangrijk om kennis te kunnen toepassen, verbreden en verdiepen!