Werken als BOA of toezichthouder

 

Schrijf je nu in

Vanaf het moment dat je je hebt ingeschreven kunnen we voor jou op zoek gaan naar een passende baan. Je kunt reageren op een vacature of los daarvan je gegevens laten opnemen in ons kandidatenbestand. Op het moment dat er dan een nieuwe vacature binnenkomt, kunnen we direct kijken of deze past bij jouw kennis, wensen en vaardigheden.

Wanneer nemen wij contact met je op?

Vaak gaan wij alvast aan de slag met alleen een online cv of digitale inschrijving. Wanneer wij dan concrete mogelijkheden zien, nodigen wij je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor of bijvoorbeeld een skype-gesprek. Elkaar even echt ontmoeten en verder kijken dan jouw cv, daar gaat het om.

Loopbaanbemiddeling en coaching en begeleiding

Sommige werkzoekenden hebben wat meer ondersteuning nodig bij het vinden van een passende baan. Voordat we jou helpen een geschikte werkplek te vinden bieden we een CV workshop aan inclusief sollicitatietips. Zo leer je jezelf beter te presenteren en vergroten we je kans om aangenomen te worden. Soms is her- of bijscholing noodzakelijk. En daar komt het grote voordeel van Buitengewoon BOA om de hoek: wij bieden meer den 50 verschillende opleidingsmogelijkheden! En… als we eenmaal een leuke job voor je gevonden hebben, blijven we contact houden en je coachen en begeleiden. Bij aanvang van je werkzaamheden zul je gekoppeld worden aan een persoonlijk begeleider die altijd beschikbaar is voor al je vragen.

Voor welke functies kom ik in aanmerking?

BOA’s die via BUITENGEWOON BOA naar een (nieuwe) baan begeleidt worden, zijn breed inzetbaar. Wij bieden mogelijkheden om aan het werk te gaan  als BOA, toezichthouder, parkeerwacht of arrestantenwacht. Onze klanten zijn: Gemeenten, politie, omgevingsdiensten, waterschappen, recreatiegebieden. Maar daarnaast ben je ook specifiek in te zetten voor bijvoorbeeld:

  • APV
  • Afvalstoffen
  • Hondenbeleid
  • Parkeerbegeleiding
  • Drank- en Horecawet
  • Evenemententoezicht

Door een intensieve samenwerking met SPV en Ultimate-trainingen, is BUITENGEWOON BOA in staat om jou als BOA-kandidaat snel specifieke kennis en vaardigheden bij te brengen, zodat je voldoet aan de specifieke eisen en wensen van onze opdrachtgevers.