Meer dan 50 BOA opleidingen

 

Aanbod

Vele jaren ervaring hebben ons geleerd wat BOA’s allemaal nodig hebben om hun taken op de best mogelijke manier te kunnen uitoefenen. Van de noodzakelijke basiskennis tot hele specifieke taakgerichte onderdelen. Dit heeft geresulteerd in een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden. De opleidingen vinden op diverse locaties in Nederland plaats, waaronder Vaassen, Schijndel, De Meern en Borculo.

Praktijkgerichte opleidingen

De opleidingen zijn praktijkgericht. Je deelt ervaringen met mede-cursisten en zo kan je je eigen kennis en inzichten makkelijk verbreden. Daarom staat de praktijk bij ons centraal. Je werkt in kleine groepen en hebt direct contact met je docent. Er zijn voldoende contact momenten met medeleerlingen en de docent. En door gebruik te maken van e-learning kan je thuis studeren op momenten dat het je zelf uitkomt. Je krijgt snel antwoord op vragen en studeert geheel op eigen tempo. Wij faciliteren, stimuleren en begeleiden het leerproces. En lukt iets niet, geef dat dan aan: wij helpen graag!

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Wij houden van een persoonlijke aanpak en onze medewerkers staan altijd voor je klaar. En… hebben wij een passende baan voor je gevonden, dan mag je rekenen op een snelle contract-afhandeling en op correcte betalingen. Bovendien bieden we je via e-learning regelmatig korte cursussen of trainingen aan, zodat je nog beter kunt worden op jouw vakgebied!

Meer weten over ons de vele mogelijkheden aan opleidingen?