Waarom Buitengewoon BOA?

Er moet een klik zijn tussen werkgever en werknemer

Een match is pas een goede match als het klikt. Naast opleiding en ervaring zijn de persoonlijkheid, competenties en mogelijkheden van de kandidaat van groot belang. Pas als deze aansluiten bij de cultuur, de functie en de teamgedachte van de opdrachtgever, wordt de match succesvol. Onze kennis van mensen, processen én de markt vormen het fundament van elke match die wij maken.

Persoonlijke benadering

Via Buitengewoon BOA kom je bij één of meerdere opdrachtgevers te werken. Soms kom je direct in loondienst. Soms kiest een werkgever eerst voor detachering en wellicht later voor een vast dienstverband. Wij hanteren bij onze werkwijze altijd een persoonlijke aanpak. Onze medewerkers staan daarom altijd voor je klaar en staan je graag te woord. We hebben aandacht voor coaching en begeleiding. En het belang van jou staat voorop. Verder kun je uitgaan van een snelle contractafhandeling en correcte betalingen.

Korte lijnen, snelle acties

Onze organisatie is klein en wendbaar, vragen worden snel en direct opgepakt. Dat geeft duidelijkheid en vergroot de kansen. Je kunt rekenen op een directe, open en eerlijke communicatie en duidelijke afspraken over de verwachtingen en de samenwerking.